Rádi bychom vám představili náš nový jídelní lístek v EFI Hostinci Osmec, který jako vždy respektuje sezonní suroviny a regionální potraviny.
Naším cílem je nabídnout jídla, která jsou nejen chutná, ale také zdravá. Snažíme se využívat potraviny, které nabízí právě dané roční období.
Usilujeme o to, aby byly co nejčerstvější a plné chutí. Navíc nakupujeme co nejvíce potravin od místních farmářů, abychom podporovali i naše regionální podnikatele.
Na jídelním lístku najdete širokou škálu jídel, od tradičních receptů až po kuchyni v moderním kabátku Mgr. Jana Malinky, ke kterým se i skvěle hodí pivo z našeho řemeslného EFI Pivovaru.
Podívejte se, jaké novinky či upgrade klasik z jídelního lístku máme:- Smažená nivová koule s majonézou z pečených paprik, okurky
- Uzený hovězí jazyk s jablečným křenem a buchtou s kysaným zelím
- Masová paštika s foie gras v máslovém těstě se sušenými švestkami, hořčicí a okurkami
- Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
- Gulášová polévka s domácím pivním rohlíkem
- Kulajda s pošírovaným vejcem, houby, brambory, kopr
- Tatarák z hovězí svíčkové s uzeným morkem a topinky s česnekem
- Vídeňský řízek ze stařené vepřové kotlety s domácím bramborovým salátem
- Telecí guláš se zakysanou smetanou a špekovým knedlíkem
- Kukuřičné kuře s houbovým ragú a pórkem, konfItované grenaille
- Smažený ementál s domácími hranolky a tatarskou omáčkou
- Uzený hovězí jazyk a jelítko s cibulovým džemem a bramborákem z kysaného zelí
- Lokše s trhaným vepřovým masem s cibulovou marmeládou a smetanovým špenátem
- Lokše s cibulovou marmeládou a smetanovým špenátem
- Švestkový knedlík s marinovanými blumami a zmrzlinou z lískových ořechů
- Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó